Lisää tietoa kosketusnäytöllä varustetusta Samsung S8000 -mallista

Samsung GT-S8000

Uutisoimme ensimmäisen kerran Samsung S8000 -kosketusnäyttöpuhelimesta maaliskuun lopussa. Tuolloin puhelimesta ei juurikaan tiedetty kuvan ja mallinimen lisäksi mitään muuta, mutta nyt netissä leviää lista uutukaisen ominaisuuksista.

Tietojen mukaan uutukainen on koko mallinimeltään Samsung GT-S8000. Kyseessä on kokonaan kosketusnäyttöön tukeutuva puhelin, josta löytyy korealaisvalmistajan tuttu TouchWiz UI -käyttöliittymä.

Puhelimesta kerrotaan löytyvän ainakin 3G-yhteydet, WiFi, A-GPS, Bluetooth, mediasoitin, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, kaksi gigatavua sisäistä muistia ja 3.1 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Uutukainen on myös varustettu viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla.

Puhelimessa pyörivän käyttöjärjestelmän suhteen netissä liikkuu hieman eriäviä tietoja. Osa lähteistä väittää, että puhelimesta löytyy Google Android ja toisten mukaan siinä on Samsungin oma käyttöjärjestelmä. Onkin mielenkiintoista nähdä, kumpi tiedoista osoittautuu oikeaksi.

Samsung GT-S8000 -mallin julkistuksen odotetaan tapahtuvan lähiaikoina.

Lähde: UnwiredView