14Syy

HTC Leo -huippupuhelin bongattu livenä

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 14.9.2009 · 5 kommenttia

HTC Leo

HTC:n tulevasta Windows Mobile 6.5 -pohjaisesta Leo-koodinimellä kulkevasta huippupuhelimesta on vihdoin vuotanut nettiin ensimmäiset livekuvat. Tätä ennen taiwanilaisvalmistajan uutuudesta on nähty heikompilaatuinen kuva ja sen ominaisuuksia on arvuuteltu jo useampaan otteeseen.

HTC Leon merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluu huikea 4,3 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Uutuus päihittää siltä osin oikeastaan kaikki kilpailijansa ja esimerkiksi iPhone 3GS:n näyttö on 0,8 tuumaa Leon näyttöä pienempi. Puhelimen toinen merkittävä ominaisuus on yhden gigahertsin kellotaajuudella toimiva Qualcomm Snapdragon -suoritin, joka tekee Leosta erittäin tehokkaan useimpiin kilpailijoihin nähden.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat huhujen mukaan HSDPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama. Kyseessä on siis kaikin puolin varsin erinomainen paketti.

HTC:n uskotaan julkistavan Leo vielä tämän vuoden puolella. Sen tarkemmin uutukaisen julkaisusta ei ole vielä tietoa.

HTC Leo

Lähde: EngadgetMobile

Muista jakaa:

Lasselo syyskuu 14, 2009 22:05

Asiaa!!

AntiMS syyskuu 14, 2009 23:58

Muuten hyvä, mutta kun se Windows Mobile..

P.V. syyskuu 15, 2009 10:14

Aivan, harmi kun hyvä puhelin on menty vesittämään Windowsilla :( Toisaalta mietityttää kuinka tuon kokoinen laite enää mahtuisi housujen taskuun…

Lasselo syyskuu 15, 2009 11:10

Windows mobile on paras vaihtoehto tietotekniikkaosaajalle ja se tarjoaa tietokonemaisimman käyttökokemuksen eli minulle winmo on paras vaihtoehto. Umid m1 on minulle tulossa ja katto ny miten se sopii taskuun. Jos ei mahu hyvin ni sitte ostan tälläsen.

android syyskuu 30, 2009 14:42

Windows Mobile pois ja tilalle Android! Samaan tapaan kuin HTC Herossakin. Siinä olis mahtava paketti, jos hintaki pysys alhaisena!

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: