Samsung S5620 Monte on keskitason kosketusnäyttöpuhelin

Mobile World Congress -messujen lähestyessä useat valmistajat ovat jo ennättäneet esittelemään uusia puhelinmalleja. Erityisen ahkerana on ollut LG, joka on julkaissut markkinoille viime päivinä muun mussa Cookie Plus– ja Mini-mallit. Aktivoitumisen merkkejä ennen ensi viikon kohokohtaa on ollut havaittavissa myös Samsungin suunnalta, jonka tuore S5620 Monte virallistettiin kuluvalla viikolla.

Korealaisvalmistajan puhelinuutuus sijoittuu kosketusnäytöllisten kännyköiden keskitasoon. Sen ohjelmistosta vastaa Samsungin oma käyttöjärjestelmä, ei kuitenkaan vielä bada, ja TouchWiz 2.0 Plus -käyttöliittymä. Tiedossa on tuttu widget-pohjainen kotinäkymä ja tuki sosiaalisille palveluille kuten Facebookille ja MySpacelle. Ohjelmistosta löytyy lisäksi tuki Exchange ActiveSync -tekniikalle ja Google Latitude -palvelulle.

Teknisesti Monten huomionarvoisimpia ominaisuuksia ovat 3,6 Mbps HSDPA, A-GPS, WiFi, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera. Kosketusnäyttö on kooltaan kolme tuumaa ja kykenee 480 x 272 pikselin tarkkuuteen.

Samsung Monten saatavuus- ja hintatiedot pysyvät vielä salassa. Niistä saadaan todennäköisesti lisätietoa MWC-tapahtumassa.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Ihan näppärän näköinen laite. Harmi tosiaan tuo Badan puute. Olisi kiva päästä jo tutustumaan ko. käyttikseen.

    Suomessa toisaalta Sampsungin Android mallitkin ovat melko harvassa. Kovin vakuuttavia ne eivät ole olleet, mutta joudummekohan odottelemaan Badaa vielä monen monta kuukautta, niinkuin odotimme Androideja keskuuteemme?

Kommentointi on suljettu!