RIM esitteli BlackBerry Curve 3G -puhelimen

Älypuhelinvalmistaja RIM laajentaa puhelinmallistoaan uudella BlackBerry Curve 3G -mallilla. Se on klassisesti muotoiltu BlackBerry, joka on valmistajan mukaan suunnattu kasvaville älypuhelinmarkkinoille edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi vaihtoehdoksi.

Suurin osa maailman ihmisistä eivät ole vielä hankkineet ensimmäistä älypuhelintaan ja BlackBerry Curve 3G on suunniteltu tarjoamaan houkutteleva ja helposti lähestyttävä vaihtoehto, joka auttaa monia tekemään hyppäyksen kehittyneempien puhelinten pariin”, kehui RIM:n toimitusjohtaja Mike Lazaridis.

BlackBerry Curve 3G on varustettu kompaktilla QWERTY-näppäimistöllä, joka tekee kirjoittamisesta nopeaa ja vaivatonta. Sen muita ominaisuuksia ovat 320 x 240 pikselin näyttö, 3G-yhteydet, WiFi b/g/n, GPS, Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. RAM-muistia on tarjolla 256 MB:tä.

Uutuus saapuu markkinoille elokuun aikana BlackBerry 5 -alustan kanssa. Valmistaja lupaa tuoreen BlackBerry 6 -järjestelmän päivityksenä Curve 3G:lle seuraavien kuukausien aikana.

Lähde: Boy Genius Report

2 kommenttia

  1. Mtäh eikö kuvassa ole BlackBerry Bold? 🙂

    Ei tietenkään ole, mutta mietityttää vaan että miten tämä eroaa RIM:in muusta tarjonnasta?

  2. Eikös tämä ollut se laitevalmistaja, jonka pikaviestit ja sähköpostit kiertävät hallitusten suodattimien kautta nykyään?
    🙂

Kommentointi on suljettu!