Videolla: näin Motorola Atrix 4G muuntuu tietokoneeksi ja kodin mediakeskukseksi

Kuluvan vuoden CES-tapahtuma tarjosi paljon purtavaa. Amerikkalainen Motorola kunnostautui esittelemällä messuilla muun muassa Android 3.0 -pohjaisen Xoom-tabletin ja markkinoiden tehokkaimmaksi kehumansa älypuhelimen, joka tottelee nimeä Atrix 4G.

Amerikkalaisvalmistajan uudessa Atrix 4G -luurissa kiinnostus ei lopahda pelkkään rajuun laskentatehoon. Motorola tarjoaa nimittäin laitteelle mielenkiintoisia telakointiasemia, joilla puhelimen voi muuntaa tietokoneeksi, läppäriksi ja kodin mediakeskukseksi.

Engadget-verkkosivuston johtohenkilö Joshua Topolsky teki kuluneilla messuilla katsauksen puhelimelle tarjolla oleviin telakointiasemiin. Videolla Topolsky käy läpi kaikki kolme laitteelle tarjolla olevaa telakointivaihtoehtoa sekä perehtyy webtop-sovelluksen ominaisuuksiin ja käyttöliittymään.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/2369/

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. Oikeansuuntaista innovatiivisuutta, pistää muutkin valmistajat suunnittelemaan jotakin uutta ja kilpailuhan aina kääntyy kuluttajan eduksi! Loistavaa Motorola!

  2. Erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus. Vielä kun tuohon saisi läppäriaihion lisäksi tablet-tyylisen aihion, niin innovatiivisuus olisi kyllä huipputasoa. Enää jäädään odottamaan, tuleeko Suomeen ja mikä on hinnoittelupolitiikka em. tuotteilla!

  3. Eihän tuo vielä ”tietokoneena” vakuuta, mutta ihan mielenkiintoinen innovaatio. Varmasti lähivuosina, kun puhelimien tehot alkavat olla kohdillaan, tuollaiset ovat arkipäivää.

  4. Oikeastaan tuo toimisi paljon paremmin jos olisi vaikka irrotettava muistikortti joka sisältää kaikkki tarpeelliset asetukset. Perjaatteessa se voisi olla myös tuollainen asema mihin kännykkä tökätään, mutta joka oikeasti vain synkronoisi päällä olevat prosessit esim. tietokoneelle(Soitettava musiikki, nettisivut, kirjanmerkit, yms). Kaikki tarvittavat asetukset voisi olla kännykässä, mutta niitä prosessoitaisiin tietokoneella. Kännykän resurssit kun on pitkään kuitenkin vielä pitkään varsin rajoitettuja.

  5. Itse olen useammin vain tilanteissa, missä olisi näppärämpää saada kotikoneen hallinnointi puhelimeen eikä toisin päin…

    Puhelin tarvitsee siis koneen keskusyksikön jotta saat puhelimesi sisällön näkymään ruudulla. TV-Out on surkuhuonolaatuinen, mutta jo 10v sitten keksitty tapa tehdä sama temppu tasan yhdellä johdolla…? Bluetooth hiiret ja näppikset ovat vissiin myös yhtä tuoretta teknologiaa, ja Androidin saa toimimaan niiden kanssa.

    Jos toisaalta käytät tuota läppäriviritelmää, niin etkö olisi mieluummin kantanut samantien omaa läppäriäsi mukanasi, etkä tuollaista kuorta, joka ei itsessään tee mitään? En usko että läppärivalmistajat innostuvat tuollaisen dockin sisällyttämisestä heidän koneisiinsa.

    Sitten tuo homedock, en sano muuta kuin D-L-N-A.

Kommentointi on suljettu!