Ovi Browser 1.0 Beta: nopeampaa ja edullisempaa verkkosurffausta Nokian S40-puhelimilla

Nokia on julkaissut Beta Labs -palvelussaan uuden testiversion edullisille S40-puhelimille suunnatusta Ovi Browser -verkkoselaimesta. Uusi Ovi Browser 1.0 Beta lupaa lisää nopeutta, parantuneen käyttöliittymän ja laajemman laitetuen, jonka myötä se on saatavilla uusille Touch & Type– ja QWERTY-puhelimille kuten c3-00-, c3-01-, x2-01– sekä x3-02-malleille.

Ovi Browser tukeutuu patentoituun pakkausteknologiaan, jonka ansiosta verkkosivustot latautuvat hitaillakin datayhteyksillä nopeasti. Samalla käyttäjä säästää kustannuksissa, kun ladattavan datan määrä vähentyy jopa 90 prosentilla. Samaan ideaan nojaavaa teknologiaa käytetään myös norjalaisessa Opera Minissä, joka on eräs mobiilimaailman suosituimmista selaimista.

Selain osaa näyttää sivut kokonaisuudessaan, jonka lisäksi niitä voidaan tarkastella mobiililaitteille optimoidussa yhden palstan näkymässä. Mukana on totta kai myös zoomaustoiminto. Muita Ovi Browser 1.0 Betan ominaisuuksia ovat muun muassa suosikit, selaushistoria, muokattava kotinäkymä ja tuki kaikkiaan 85 eri kielelle.

Sovellus on ladattavissa täältä.

Lähde: Nokia Beta Labs