Samsung Galaxy S II luultua tehokkaampi: pellin alla 1,2 Ghz:n tuplaydinsuoritin

Korealaisen Samsungin tuleva lippulaivamalli Galaxy S II sisältää aiemmin ilmoitettua tehokkaamman suorittimen. Helmikuussa esittelyn yhteydessä Samsung kertoi laitteessa pyörivän gigahertsin tuplaydinsuorittimen, mutta nyt korealaisvalmistajan Eestin yksikön Facebook-sivulla ilmoitetaan sisällä jyskyttävänkin 1,2 gigahertsin tuplaytimillisen prosessorin.

Parempi suoritin nostaa tulevan uutuuden yhdeksi markkinoiden tehokkaimmista älypuhelimista. Tässä vaiheessa piirisarjan tarkemmat tiedot pysyvät edelleen kysymysmerkkinä, mutta varmaa on, että suoritinytimet perustuvat Cortex A9 -tekniikkaan.

Uutuuden odotetaan saapuvan markkinoille Suomessa toukokuussa. Sen keskeisiin merkkipaaluihin kuuluvat 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera ja 1080p-videokuvaus. Ominaisuuksiinsa nähden laite on pieni, sillä se on vain 8,49 millimetriä paksu ja painaa 117 grammaa.

Lähde: GSMArena

7 kommenttia

  1. Aivan sama onko 1 vai 1,2 gigahertsiä… I LOVE IT! 😀

  2. Toivottavasti tuo tuplaydinprossu (2×1,2GHz) vaikuttaa koko puhelimen toimintaan,kaikissa ohjelmissa ja sovelluksissa!.Ja varsinkin videoiden katselussa!. =)

    1. Kyllähän tuo on kaikkien videoiden perusteella ainakin ollut supersulava. Ja onhan tuota ollut yhtenä päivänä esille Elisa Studiossa Lasipalatsissa, siellä kokeilleetkin ovat sanoneet, että on ollut mielettömän sulavaa käyttöä, selain nopea jne.

  3. Vaikuttaa erittäin hyvältä. Tykkään jopa muotoilusta

    1. Onhan tuossa aikas tuju akku, kun on 1650 mAh. Ja tuplaydin vähentää virrankulutusta.

Kommentointi on suljettu!