Casiolta kovaan käyttöön soveltuva yrityspuhelin: G’zOne Commado

Elektroniikkayhtiö Casio ja teleoperaattori Verizon ovat esitelleet Amerikan markkinoille kiehtovan älypuhelinuutuuden, jonka kohderyhmä löytyy yrityskäyttäjistä. Laite ei kuitenkaan suuntaudu johtoportaan hellään käsittelyyn, vaan Casio G’zOne Commadon ominta aluetta ovat rakennustyömaat, sairaalat ja muut vaativat olosuhteet, joissa työntekijät tarvitsevat kestävän älypuhelimen.

Casio G’zOne Commado perustuu Android 2.2 -käyttöjärjestelmään, joka takaa kattavan sovellustarjonnan ja laajat ominaisuudet. Laite sopiikin näin ollen esimerkiksi rakennustyömaalla pohjapiirrosten tarkasteluun tai kaupassa varastotilanteen selvittämiseen.

Uutuus täyttää Yhdysvaltain armeijan määrittämän 810G-standardin. Sen pitäisi kestää ongelmitta muun muassa sadetta, kosteutta, pölyä, iskuja sekä kuumia ja kylmiä olosuhteita.

Puhelimen teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, WiFi b/g/n, Bluetooth ja GPS. Yrityskäyttäjiä hemmotellaan kattavilla salausominaisuuksilla, jotka pitävät muun muassa sähköpostin suojattuna. Laite toimii lisäksi askelmittarina, lämpömittarina ja kompassina.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Mahtaako näitä iskunkestäviä Casioita tulla Suomen markkinoille?

Kommentointi on suljettu!