Motorolan RAZR Eurooppaan

Motorola on julkaissut RAZR-puhelimen Euroopan markkinoille. Kyseessä on sama puhelin, jonka Motorola julkaisi aiemmin Yhdysvalloissa Droid RAZR -nimellä. RAZR-tuotemerkki on Motorlan tunnetuin sen ollessa kaikkein menestyneimmillään viimevuosikymmenen puolessavälissä.

Puhelimessa on kaikki tärkeimmät kärkipään Android-puhelimen speksit, kuten 1,2 GHz:n tuplaydinprosessori ja 1 gigatavun keskusmuisti. Näyttö on 4,3 tuuman qHD (960x540px) Super AMOLED -näyttö, joka on suojattu Gorilla Glassilla. Puhelimessa on kaksi kameraa, takana 8 Megapikselin 1080p-videolaatuun kykenevä kamera ja edessä HD-tason videonkuvaukseen kykenevä kamera. Kaikkein silmiinpistävimmät ominaisuudet puhelimessa ovat sen roiskeensuojattu kevlarkuori ja ohut, ohuimmillaan vain 7,1 milliä paksu profiili.

Puhelimessa pyörii Android 2.3.5 Gingerbread Motorolan omilla muokkauksilla. Motorola on lisäksi luvannut siihen juuri julkaistun Ice Cream Sandwitchin ensivuoden ensimmäisellä tai toisella neljänneksellä. Puhelin rantautuu saataville Euroopassa marraskuun aikana.

Lähde: GSMarena

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu!