01Maa

Nokia 808 PureView valittiin MWC 2012 -messujen parhaaksi mobiiliuutuudeksi

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 1.3.2012 · 4 kommenttia

Tällä viikolla maailmalle esitelty Nokia 808 PureView on saanut ensimmäisen sulan hattuunsa. Se on valittu tänään päättyvien Mobile World Congress 2012 -messujen parhaaksi mobiiliuutuudeksi. Kategoria kattaa sekä matkapuhelimet että tabletit, joten kilpailijoita Nokian uudella kamerapuhelimella oli riittämiin. Itse valitsijalautakunta koostui analyytikoista ja journalisteista.

”Palkinto on mahtava, koska se todistaa, että kuluttajien kokemuksella on merkitystä. Vaikka teknologia onkin keskeistä, kyse on miten teknologiaa käytetään parhaalla mahdollisella tavalla niin, että siitä tulee fantastinen kokemus sitä käyttävälle. Kameratoiminnot ovat huimia, äänenlaatu on huimaa ja niin on navigointiteknologiakin”, iloitsi palkinnosta Nokia Smart Devices -yksiköstä vastaava johtaja Jo Harlow.

Nokia 808 PureView -puhelimen merkittävin kiinnostuksen kohde on sen 41 megapikselin kamera. Suuri megapikselimäärä mahdollistaa tarkan kolminkertaisen zoomin ja entistäkin laadukkaampien normaaliresoluutioisten kuvien napsimisen. Kameralla on lisäksi mahdollista tallentaa 1080p-tasoista videokuvaa.

Lähteet: Nokia Ääni & SoftPedia

Muista jakaa:

MrBrownstone maaliskuu 1, 2012 19:23

”Palkinto on mahtava, koska se todistaa, että kuluttajien kokemuksella on merkitystä. ”

”Jos enemmistö olisi saanut päättää mitä Sikstuksen kappeliin maalataan, olisi päädytty Buickiin” -David Lee Roth

Chris maaliskuu 2, 2012 13:06

Onneksi puhelimia voi myös tavallinen kansa voi ymmärtää, toisin kuin aikanaan korkeastikoulutettujen ja korkean elintason omaavien ihmisten sisäpiirin maun mukaista taidetta. :)

Jake maaliskuu 2, 2012 16:13

Kyllä kutkuttaa tuo PureView (Puruveivi?) …upee kamera, video, navi ja puhelin – kaikki yhdessä…

Roah maaliskuu 4, 2012 16:53

”puhelimen merkittävin kiinnostuksen kohde on sen 41 megapikselin kamera.” On se kumma ku nokia kusettaa kuluttajia eikä pysty myöntää että niitten esityksessä oli virhe ja se kamera on oikeasti 0,41Mpx

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: