26Huh

Samsung lanseerasi 1,4 gigahertsin Exynos 4 Quad -piirisarjan, vauhdittaa Galaxy S3:sta

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 26.4.2012 · 9 kommenttia

Korealainen Samsung on esitellyt seuraavan sukupolven mobiilipiirin, joka tulee vauhdittamaan 3. toukokuuta julkaistavaa Samsungin seuraavan sukupolven Galaxy-lippulaivapuhelinta. Uutuus on ensimmäinen neliytimellinen piirisarja, joka valmistetaan 32 nanometrin High-k Metal Gate -prosessilla (HKMG).

Samsungin piirisarja on nimeltään Exynos 4 Quad. Se tarjoaa 1,4 gigahertsin Cortex A9 -neliydinsuorittimen ja hyvän energiatehokkuuden. Korealaisvalmistajan mukaan laskentateho on kaksinkertaistunut, mutta energiankulutus painunut 20 prosenttia edeltäjäänsä, Exynos 4 Dualiin, nähden.

Uusi piiri on suunniteltu älypuhelimiin ja tabletteihin. Se on kooltaan (12mm x 12mm x 1,37mm) identtinen edeltäjänsä kanssa sekä perustuu yhtäläiseen kiinnityskantaan. Samsung sanoo tämän mahdollistavan uuden tekniikan nopean käyttöönoton ilman ylimääräistä suunnittelua tai kustannuksia.

Exynos 4 Quadin kaveriksi Samsung on kehittänyt S5M8767-virranhallintapiirin. Se on suunniteltu nostamaan ja laskemaan volttitasoa kellotaajuuden mukaan. Sen ansiosta akkukesto saadaan pidettyä parhaalla mahdollisella tasolla.

Lähde: Engadget

Muista jakaa:

osakkeenomistaja huhtikuu 26, 2012 11:44

sampan tavassa tuoda uusi tuote markkinoille on jotain ihailtavaa!
kerrotaan asiallisesti ko tuotteesta ilman älytöntä uhoa etukäteen ja toisten valmistajien mollaamista… ”tuote puhuu itsestään”.
odotan todella mielenkiinnolla ensi viikon torstaita (3.5), jolloin ”Galaxy S3″ julkistetaan!

t. osakkeenomistaja

delic huhtikuu 26, 2012 12:52

Joo viimeinen samsungin teaser on tosiaan tosi asiallinen ja ei lainkaan mollata muita, mitä nyt satuttiin teaserin lopussa haukkumaan kaikki muut lampaiksi ja näytettiin lammaslaumaa. Ilmeisesti sulta on jäänyt tuo näkemättä?

Ihailtavaa tosiaan, mun mielestä lähinnä säälittävää touhua, kuten viimeisetkin samsung iPhone mollaus tv mainoksetkin.

En tajua mitä samsung tekee, ei se ainakaan tuolla tavalla asiakkaita lisää.

delic huhtikuu 26, 2012 18:50

Tässähän tätä asiallisuutta tänään tuli eikä mollata muita, eiku…

Samsung protesters tell Apple iSheep to “WAKE UP”

http://androidandme.com/2012/04/smartphones-2/samsung-protesters-tell-apple-isheep-to-wake-up/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+androidandme+%28Android+and+Me%29&utm_content=FaceBook

Jos samsung on tosiaan tuon takana niin ei voi kun sanoa, että säälittävää samsung, ikävä omistaa tuollaisen firman tuotteita.

::jake:: huhtikuu 26, 2012 20:30

*facepalm*

Osake huhtikuu 26, 2012 11:56

Vai tuoda ilman uhoa? Eikös samsungilta juuri ole pitkin vuosia jo putkahdellut näitä iphonen mollausvideoita? Vai onko osakkeenomistajalta jäänyt kyseiset näkemättä kun on pörssikursseja ihaillut?

Aleksi huhtikuu 26, 2012 15:10

Samsung on kyllä röyhkein matkapuhelinvalmistaja. Apple heti toisena.

jani huhtikuu 26, 2012 19:15

Nokia on taas ylimielinen,joka on korostunut Elopin (Microsoft) myötä!!.Ja tulos on nykyinen eli…!!. :(

Ademeion huhtikuu 26, 2012 19:53

”Jos samsung on tosiaan tuon takana niin ei voi kun sanoa, että säälittävää samsung, ikävä omistaa tuollaisen firman tuotteita.”

Turha ainakaan Applen puolesta tässä asiassa sydämistyä. Apple on itse harrastanut aivan samaa omassa markkinoinnissaan.

TheMan huhtikuu 27, 2012 8:12

Eikös mainonnan idea ole mainostaa tuotetta. Jos haluaa, että juuri omaa ostetaan, täytyy sen tuotteen ainakin mainoksessa olla parempi kuin muiden tuotteet. Ja sitä paitsi, kyllähän muissakin mainoksissa aina sanotaan ”markkinoiden paras”. Mobiiliala on vain niin suuri, että, mainonnan täytyy olla radikaalia. Kun Samsung mollaa iPhonea, tuntevat Samsungin laitteen omistavat, että heillä on
jotain toista parempaa. Näin asiakkaat säilyvät. Mainonta on kovaa peliä ja mobiilimarkkinat varmaan maailmain suurimmat, siitä tämä johtuu.

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: