07Kes

Gorilla Glassista tuttu Corning julkaisi taipuisan lasin: Willow Glass

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 7.6.2012 · yksi kommentti

Useimpia nykypäivän lippulaivapuhelimia suojaa amerikkalaisen Corning-yhtiön Gorilla Glass -lasi. Yhtiön lasiteknologia on kohonnut mobiilimarkkinoilla keskeiseen asemaan, sillä se suojaa kosketusnäyttöjä tehokkaasti. Gorilla-lasi ei kerää helposti naarmuja ja se kestää hyvin myös hieman kovempiakin iskuja.

Corning haluaa pitää asemansa myös jatkossa ja niinpä valmistaja on esitellyt markkinoille uuden Willow Glass -lasin. Kyseessä on taipuisa lasi, jota kuvaillaan kustannustehokkaaksi ratkaisuksi elektroniikkatuotteisiin. Corningin mukaan se voi mullistaa seuraavan sukupolven kuluttajaelektroniikan muotoilun ja rakenteen.

Amerikkalaisyhtiö kehuu lasiaan erittäin ohueksi, kestäväksi ja joustavaksi. Se tukee painomaailmasta tuttua ”roll-to-roll” -prosessia. Willow Glass on suunniteltu toimimaan hyvin yhteen kosketuspaneelien kanssa, joka tekee sitä mainion ratkaisun älypuhelimiin ja tabletteihin.

Lähde: Corning

Muista jakaa:

Ademeion kesäkuu 7, 2012 20:57

”Se tukee painomaailmasta tuttua “roll-to-roll” -prosessia.”

”Tukee?” Eikö olisi osuvampaa sanoa esimerkiksi, että ”se voidaan valmistaa roll-to-roll -prosessilla”.

On mielenkiintoista, ettei ainakaan tekstissä mainita ainuttakaan konkreettista tuote-esimerkkiä, jossa tällainen lasipinta voisi olla käytännöllinen. No, ehkä sellaisia kuitenkin ilmestyy.

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: