Veikkauksen mobiilisovellus kerännyt hyvin käyttäjiä

Suomalainen rahapeliyhtiö Veikkaus kehuu mobiilisovelluksena menestyneen markkinoilla hyvin. Sovellus on saatavilla kolmelle alustalle: Windows Phonelle, Androidille ja Symbianille. Kaikkiaan Veikkauksen applikaatio on ladattu yli 35 000 puhelimeen. Selvästi suurimman suosion se on saavuttanut Windows Phonella, jolla sillä on lähes 20 000 käyttäjää.

Mobiilisovellus vapauttaa asiakkaan pelaamaan milloin ja missä hän haluaa. Uudet sovellukset tekevät pelaamisesta vaivatonta ja nopeaa. Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella”, kertoo digitaalisten kanavien kehityspäällikkö Janne Vuorenmaa Veikkauksesta.

Veikkauksen mobiilisovelluksella pääsee tällä hetkellä käsiksi seuraaviin peleihin: Lotto, Viking Lotto, Keno, Vakio, Pitkäveto, Tulosveto ja Moniveto.

Vuorenmaan mukaan iPhone-sovellus on jo valmis, mutta sen jakelua ei ole voitu aloittaa Applen asettamien rajoituksien vuoksi. Veikkaus saattaa kuitenkin toteuttaa sovelluksesta toiminnallisuuksiltaan rajoitetumman version, joka on myös App Storen ehtojen mukainen.

Päätelaitteiden kehittyminen ja yhteyksien nopeutuminen antaa hyvät mahdollisuudet kehittää rahapelaamista mobiilikanavassa. Veikkaukselta on tulossa myös jotain sellaista, mitä yksikään rahapeliyhtiö ei vielä ole kehittänyt”, Vuorenmaa lupaa.

1 kommentti

  1. Vihdoinkin WP versioon päivitys, jossa myös ’omat pelit’ osio. Jutun otsikon typonkin voi korjata 😉

Kommentointi on suljettu!