18Hei

Nokia tuo joukkoliikenteen aikataulut Lumia-puhelimiin

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 18.7.2012 · 5 kommenttia

Beta-leiman alla jo tovin saatavilla olleesta Nokia Transport -sovelluksesta on julkaistu ensimmäinen virallinen versio. Se on yksinoikeudella saatavilla Windows Phone -alustalla vain Nokian Lumia -puhelimille. Sen voi ladata laitteeseensa Marketplace-ohjelmistokaupasta. Sovelluksen suomenkielinen nimi on Nokia Julkiset.

Nokia Julkiset tarjoaa tarkat joukkoliikennetiedot yli 100 kaupungista. Yksityiskohtaiset aikataulut sisältävät selkeät tiedot käytettävistä kulkuneuvoista ja arvion kävelyyn kuluvasta ajasta. Sovellus neuvoo askel askeleelta reitin aloituspisteestä haluttuun kohteeseen kooten eri vaihtoehtoja määränpäähän, jos niitä on saatavilla.

Yksityiskohtaisten aikataulujen lisäksi osittaiset tiedot ovat saatavilla yli 450 kaupungin osalta. Suomessa ainoa mukana oleva kaupunki on Helsinki, joka kuuluu ”laajennetun” tuen piiriin.

Nokia Julkiset tukee kaikkia suomalaisvalmistajan Lumia-puhelimia.

Lähde: Nokia Conversations

Muista jakaa:

Chris heinäkuu 18, 2012 7:47

Windows Phonen kenties paras Reittiopas ohjelma on kuitenkin Reitit, jota voin suositella lämpimästi. Toimii kuitenkin vain pääkaupunkiseudulla (tietääkseni). :)

Kalle heinäkuu 18, 2012 10:33

Oletko kokeillut molempia, vai mistä tieto paremmuudesta on tullut?

Joonas heinäkuu 18, 2012 12:47

Metropas on myös erinomainen vaihtoehto.

Mielenkiintoista heinäkuu 19, 2012 15:43

Nämä ovat juuri niitä sovelluksia, jotka eivät maailmaa mullista, mutta auttavat elämää huomattavasti. Nämä pienet sovellukset ovat estäneet siirtymistäni Android puhelimista Lumiaan, mikä ei enään tunnu ylivoimaiselle ajatukselle. Vaikka osakekurssit sukeltelee, alkaa pikku hiljaa itselläni luotto palaamaan siihen, että Nokia tietää mitä tekee.

Jani heinäkuu 19, 2012 18:43

Vaikuttaa erinomaiselta elämää helpottavalta sovelluksesta.

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: