31Hei

Lisää toimintoja Lumian kameraan Nokian Camera Extras -sovelluksella

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 31.7.2012 · 5 kommenttia

Kesäkuussa esitelty Camera Extras -sovellus on vihdoin myös suomalaisten Lumia-käyttäjien ladattavissa. Sovellus löytyy tutusti Windows Phonen ohjelmistokaupasta ja sen nimi kotimarkkinoilla on Kameran lisätoiminnot. Se on saatavilla vain ja ainoastaan Nokian Lumia-puhelimille. Lataa sovellus puhelimellasi suoraan tästä. Lumia 710- ja Lumia 800 -puhelimet tukevat sovellusta vasta tärkeän ohjelmistopäivityksen asentamisen jälkeen, josta lisää tietoa täältä.

Camera Extras lisää Lumioihin uusia kuvaustiloja. Mielenkiintoisin on ehdottomasti Smart Group Shot, joka helpottaa onnistuneiden ryhmäkuvien ottamista. Siinä puhelin tallentaa sarjan kuvia, joista kuvaaja voi valita jokaiselle henkilölle erikseen parhaimman kasvokuvan vaikuttamatta otoksen muihin osiin.

Sovellus tuo mukanaan myös panoraamatilan sekä automaattilaukaisimen. Onpa mukana myös Action Shot -tila, joka mahdollistaa liikkuvien kohteiden paremman kuvaamisen.

Lähde: Nokia Conversations

Muista jakaa:

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi alle.

Samuli heinäkuu 31, 2012 8:32

”Sovellusta ei löydy tästä markeplacesta”.

Vastaa

Teemu heinäkuu 31, 2012 8:52

Kokelithan linkki suoraan puhelimella? Mikä malli on kyseessä? Lumia 710 ja Lumia 800 vaativat tämän päivityksen, jotta sovellus toimii.

Vastaa

Samuli heinäkuu 31, 2012 9:56

Lumia 710.. Ja ei, en kokeillut puhelimella, mutta koitin myös MarketPlacesta löytää sitä puhelimella, ja ei löytynyt.. Mutta latailenkin luurilla tämän sivun jos vaikka helppais :)

Vastaa

Samuli heinäkuu 31, 2012 10:00

Kyllä vaan.. outoa ettei toi nettiselaimen marketplace olevinaan sitä löydä.. Kyllä lukemisenymmärtäminen oli taas vähän hukassa ;) Mutta siis alko heti pelittämään kun latasi kännykällä.. :)

Vastaa

Teemu heinäkuu 31, 2012 17:38

Hyvä, että löytyi! :-)

Lisää uusi kommentti

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: