02Elo

Google avasi virallisen Android-blogin

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 2.8.2012

Android-faneilla on nyt virallinen kokoontumispaikka, kun ohjelmistojätti Google ilmoittaa avanneensa osoitteeseen officialandroid.blogspot.fi uuden blogin, joka keskittyy vain ja ainoastaan Androidiin. Blogi kokoaa yhteen keskeisimmät Android-julkistukset ja on varmastikin seuraamisen arvoinen jokaiselle mobiilialasta ja erityisesti Googlen alustan kehityksestä kiinnostuneille.

Android on parhaillaan kohti seuraavaa mullistusta, kun kesäkuun lopussa julkaistu Android 4.1 Jelly Bean -alustaversio alkaa valua markkinoille. Matkapuhelinvalmistajat tulevat päivittämään loppuvuoden aikana tuoreimpia mallejaan Googlen mobiilialustan uusimpaan versioon. Jelly Beanin tärkeimmät muutokset ovat tapahtuneet pellin alla, sillä se keskittyy erityisesti parantamaan Androidin käyttösulavuutta.

Muista jakaa:

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: