07Elo

Elisa Vahti Live välittää kodin tapahtumat puhelimeen reaaliajassa

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 7.8.2012 · 7 kommenttia

Teleoperaattori Elisa on aloittanut uuden Elisa Vahti Live -palvelukokonaisuuden myymisen. Helppokäyttöiseksi mainostettu palvelu välittää arjen tapahtumat kotoa puhelimeen tai tablettiin laadukkaana reaaliaikaisena videokuvana. Elisa Vahti Liven kuukausimaksu on 9,90 euroa ja palveluun kuuluvan kameran tarjoushinta 119 euroa (normaalisti 238 euroa).

Uutuuspalvelu toimii Android- ja iOS-pohjaisissa mobiililaitteissa. Kuvan lisäksi Elisa Vahti Live välittää myös ääntä. Kuvanlaadun luvataan olevan hyvällä tasolla myös pimeissä olosuhteissa.

Elisa Vahti Liven ominaisuuksiin kuuluu kätevä Aikakone-toiminto. Sillä kameran tallentamia tapahtumia voidaan kelata edellisen 24 tunnin ajalta. Elisa Vahti Livessä on myös erikseen päälle kytkettävä liikevahti, joka ilmoittaa havainnoistaan käyttäjän älypuhelimeen.

Asiakkaiden kuunteleminen ja ymmärtäminen on ollut todella tärkeässä roolissa Elisa Vahti Liven kehityksessä”, toteaa osastopäällikkö Sanna Korppoo Elisalta ja jatkaa: ”Kuuntelemme asiakkaiden ääntä tarkalla korvalla jatkossakin, sillä parhaat kehitysideat tulevat palvelun käyttäjiltä itseltään.

Muista jakaa:

Kuluttaja elokuu 7, 2012 18:28

Missäs WP-versio? Tämäkö on sitten kotimaisen yritystoiminnan tukemista?

Ademeion elokuu 8, 2012 21:32

Miksi tästä pitää maksaa kymppi joka kuukausi? Teknisestihän homma vaatinee vain matkapuhelimen, videokameran, nettiyhteyden ja ohjelmiston. Mobiilinettiyhteys on kohta useimmilla, kuten myös riittävän tarkkanäyttöinen puhelin. Kameran ja ohjelmiston pitäisi olla kertahankinta. Ihmettelen myös, jos joku ei ole jo koonnut tähän tarkoitukseen soveltuvaa ohjelmistoa avoimista palikoista. Tuotteistamisessa vaivattomaksi paketiksi on toki oma vaivansa, mutta sekään ei ole perustelu pysyvälle lypsämiselle.

jamppa elokuu 11, 2012 9:47

Itsekään en ymmärrä tätä Elisan Vahti palvelua. Aivan turhaa maksaa Elisalle kuukausimaksua palvelusta, joka on saatavissa ilmaiseksikin. Itselläni on tämä http://www.tekniikkakauppa.fi/product/262/avtech-avn80x-push-videokamera kamera, joka osaa lähettää täysin ilmaiseksi tiedon liikkeestä. Kuvaa ja tallennuksia pääsee luonnollisesti katsomaan koska vain. Onhan kamera toki kalliimpi kuin tuo Elisan tarjoama, mutta niin on kuvanlaatu ja luotettavuuskin. Kamera on kohta vuoden ollut asennettuna toimistolle ja kertaakaan ei ole tarvinnut sammutella tai tehdä muitakaan temppuja jotta toimisi, se vain toimii :-)

ose maaliskuu 28, 2013 12:56

Miksi ei toimi A 4.1.2 versiolla

Eero Judin elokuu 4, 2013 19:46

Tämä muuttui täysin turhaksi kapineeksi sen jälkeen, kun tekstiviestihälytys poistettiin käytöstä. Nyt tämä kelpaa vain tirkistelyyn, vahtikoiran kuvan voisi poistaa. Olkaa hyvä ja laittakaa sms-hälytys toimimaan. Tästä ei jää mitään dokumenttia, jos varkaat sattuvat vierailemaan. Ennen oli tekstari dokumenttina, ja tekstarin hälytysääneksi voi valita vaikka sireenin, johon varmasti olisi herännyt syvimmästäkin unesta, jos kutsumattomia vieraita olisi alkanut liikkua kameran näkökentässä.
Hyvä uudistus oli tallennus mahdollisuus, joka on tärkeä, koska streamia tallentuu vain 24 viimestä tuntia. Röövelit voi nyt tallentaa arkistoon vaikka poliisia varten tarpeen tullen.
Vahtiominaisuus uudistuksen jälkeen on pyöreä nolla.

Hannu Lehtonen marraskuu 11, 2013 7:14

Hankin palvelun viikko sitten. Ei tule liiketunnistimesta iPhoneen SMS:ää, ei push- ilmoituksia. Ja kyllä, liiketunnistin on ”aktivoitu” ja puhelimesta asetukset päällä.
EHDOTTOMASTI palvelu vaatisi pakkasen ja sateen kestävän ulkokameran!!!

Risto Aalto marraskuu 28, 2013 16:58

Elisalta vastuutonta myydä Elisa Liveä valvontajärjestelmänä, kun tekstiviesti-ilmoitus mahdollisesta kutsumattomasta vieraasta ei toimi. Kertokaa tämä edes kauppaa tehdessänne!!!!
Mahtaako asia koskaan tulla kuntoon, kun myyjät vain selittelee ja levittelee käsiään.

Vastausta odotellen

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: