25Elo

iZettle rantautui Androidille Ruotsissa

kirjoittanut Teemu Hynninen julkaistu: 25.8.2012 · 2 kommenttia

Muistatko iZettlen? Kyseessähän on kortinlukijasta ja mobiilisovelluksesta koostuva palvelu, jonka MobiiliBlogi testasi alkukeväästä. Sen avulla kuka vain voi vastaanottaa korttimaksuja omalla älypuhelimellaan. Tähän asti vain Applen iPhonella toiminut palvelu on nyt laajentunut tukemaan myös Android-pohjaisia laitteita.

Alussa Android-tuki on saatavilla vain yhtiön kotimarkkinoilla, eli Ruotsissa. Tuettavien laitteiden määrä on myös alkuvaiheessa hyvin suppea, sillä iZettle toimii ainoastaan Samsungin Galaxy S II-, Galaxy S III- ja Galaxy Note -puhelimilla. Ruotsalaisyhtiön tavoitteena on luonnollisesti laajentaa palvelun saatavuutta ja tuoda mukaan lisää tuettavia laitteita. Suomessa iZettle toimii siis edelleen vain Applen mobiililaitteilla.

Ruotsalaisyhtiö on jakanut palveluun vaadittavia kortinlukijoita käyttäjille ilmaiseksi, mutta ainakin tällä hetkellä ne tuntuvat olevan loppu. Koko konseptin ansaintamalli perustuu korttimaksuista perittävään prosenttiosuuteen, joka tipahtaa iZettlen kukkaroon.

Lähteet: Phone Arena & iZettle

Muista jakaa:

Nokialainen elokuu 25, 2012 17:23

Toivottavasti saataisiin lisäksi ainakin Windows Phonelle. Se tunnusluvun kyselykin olisi kiva.

Janne elokuu 28, 2012 14:13

Loistava ideahan tässä on, mutta käytäntö vain hiukan ontuu, sillä tällä hetkellä palveluun kelpaavia kortteja ovat ainoastaan American Express ja MasterCard… Visahan poistui tämä palvelun piiristä jokin aika sitten…

Comments on this entry are closed.

Edellinen juttu:

Seuraava juttu: