HTC:n Facebook-puhelimen ominaisuudet valuivat verkkoon

Reilut kaksi vuotta sitten HTC esitteli markkinoille kaksi Android-puhelinta erillisellä Facebook-painikkeella: ChaCha ja Salsa. Tarkoituksena oli integroida Facebook puhelimiin tiivimmin ja mahdollistaa sen sujuvampi hyödyntäminen. Seuraavan sukupolven odotetaan saapuvan markkinoille kevään tai kesän aikana, kertoo UnwiredView, joka on saanut vihiä Myst-koodinimeä kantavan laitteen ominaisuuksista.

Sivuston haalimien tietojen mukaan HTC Myst sisältää 1,5 gigahertsin Qualcomm MSM8960 -tuplaydinsuorittimen, gigatavun verran RAM-käyttömuistia sekä 16 gigatavua tallennustilaa. Kosketusnäyttö on oletettavasti 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Edessä olisi 1,6 ja takana viiden megapikselin kamera.

Puhelimen ohjelmistosta vastaisi Android Jelly Bean. Mukaan on luonnollisesti paketoitu kasa Facebook-sovelluksia, mutta tarkemmin huhu ei ohjelmiston muutoksista osaa kertoa. Vuoden 2011 lopulla AllThingsD vihjasi Facebookin muokkaavan Androidia reippaalla otteella omien palveluidensa tuomiseksi esille puhelimessaan.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Kyllä sillä normaalillakin puhelimella vasepookkiin pääsee.

    T. Facebookkiin koskematon

Kommentointi on suljettu!