Android 7.1 Nougat -päivityksen jakelu Galaxy S7 -puhelimille käynnistyy tammikuussa

Galaxy S7 edge

Korealainen Samsung on saanut tulevan Android Nougat -päivityksensä beta-testauksen päätökseen. Yhtiö kiittää testaajia ja kertoo, ettei uusia beta-versioita ole enää luvassa, sillä beta-ohjelma tulee päätökseen 30.12.2016 kello 24.00.

Virallinen versio tullaan julkaisemaan SamMobilen saamien tietojen mukaan tammikuussa. Vaikka beta-testaajat ovat päässeet kokeilemaan Android 7.0:aa, tulee virallinen julkaisu sisältämään uudemman Android 7.1.1 Nougat -version. Kyseisen version jakelu on tarkoitus käynnistää alustavien tietojen mukaan tammikuussa. Aika näyttää ehtiikö Nougat suomalaisille Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -käyttäjille tammikuun aikana, mutta joka tapauksessa vaikuttaisi siltä, että Samsungin nykyinen lippulaiva päivittyy Googlen mobiilialustan tuoreimpaan versioon alkuvuoden aikana.

Android Nougat tarjoaa paljon keskeisiä uudistuksia Googlen mobiilialustajan ”perustuksiin”. Se parantaa virransäästöominaisuuksia, nopeuttaa laitteen ja sovelluksien käynnistymistä uuden JIT-kääntäjän avulla sekä tuo pelinkehittäjille suunnatun Vulkan-rajapinnnan. Lisäksi se muun muassa tekee ilmoituksien hallinnasta selkeämpää, tuo sovelluskuvakkeisiin pikatoiminnot ja uusia emoji-kuvakkeita viestittelyyn.

SamMobile, Galaxy S7 Nougat beta program ends today, official release in January

3 kommenttia

 1. Many people appear to get sick whenever the weather changes, but which have to be you this year.
  Researchers who conducted a review of studies from the Cochrane Library concluded that, overall, probiotics seem to
  be to reduce top respiratory infections when compared to a
  placebo.

 2. obviously like your web site but you need to check the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell
  the truth on the other hand I will certainly come
  back again.

Kommentoi artikkelia:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *