Sony Ericsson C702 ja C902 Cyber-shot matkapuhelimet

 

Sony Ericsson C702 ja C902

Sony Ericsson esitteli Mobile World Congress 2008 tapahtumassa kokonaan uuden C-sarjan ja samalla se julkaisi kaksi Cyber-shot puhelinta C-sarjaan. Aikaisemmin Cyber-shot brändin omaavia puhelimia on löytynyt vain K-sarjasta.

Näin uusia C-sarjan puhelimia kommentoi Sven Totté, Head of Imaging Marketing, Sony Ericsson:

Molemmat mallit vetoavat erilaiseen yleisöön. Toisella on mahdollista ottaa enemmän kuvia useimmissa paikoissa ja toinen suunniteltu näyttämään yhtä hyvältä kuin sen ottamat kuvat.  

C702 Cyber-shot malli on ensimmäinen roiskeveden ja pölyn kestävä puhelin Sony Ericssonilta. Se mahdollistaa kuvaamisen vaikka rannalla ilman että puhelinta tarvitsee suojella roiskuvalta vedeltä. C702 löytyy myös sisäänrakennettu GPS, joka on varustettu ”location-based imaging” ominaisuudella. Sen avulla vois lajitella kuvat, niiden kuvaamispaikan perusteella. C702:ssa on 150MB sisäinen muisti ja M2 korttipaikka.

Toinen julkaistu C-sarjan malli tulee asettumaan Cyber-shot puhelinten kärkipäähän. Sony Ericsson C902 on nimittäin varustettu 5 mekapikselin, jossa on kasvojentunnistus toiminto ja automaattitarkennus. Puhelin on myös varsin ohut. Se on vain 11 mm paksu, kun esimerkiksi K850i:stä paksuutta löytyy 17 mm. C902:ssa on 160MB sisäinen muisti ja M2 korttipaikka.

Molempien mallien pitäisi tulla myyntiin toisen neljänneksen aikana.