Nokia julkaisi kaksi uutta brändättyä mallia

Nokia on julkistanut kaksi uutta puhelinmallia, jotka tulevat myyntiin vain tietyn operaattorin brändäyksellä varustettuina. 

Nokia 6650 silver Nokia 6124 classic

Ensimmäinen malli, Nokia 6650 tulee myyntiin T-Mobile asiakkaille. 6650 on simpukkapuhelin ja siitä löytyy HSDPA nopeita data-yhteyksiä varten ja sisäänrakennettu AGPS (Assisted GPS). Nokia 6650:n kannessa on tyylikäs teräs pinta ja 2 megapikselin kamera salamavalolla. Puhelin on myös varustettu T-Mobilen palveluilla, kuten web’n’walk. 6650:sta lötyy myös 2.2 tumman TFT QVGA näyttö, joka toistaa 16 miljoonaa väriä. Nokia 6650 tulee löytymään T-Mobilen valikoimasta kolmannen neljänneksen aikana.

Toinen julkaistu puhelin on Nokia 6125 classic, joka tulee olemaan tarjolla ainoastaan Vodafonen asiakkaille. 6125 classic on kompakti multimedia puhelin, jolla on helppo käyttää Vodafonen tarjoamia palveluita. Puhelin on varustettu 2 tuuman näytöllä, 3G:llä, 2 megapikselin kameralla, salmavalolla ja muistikorttipaikalla. Nokia 6124 classic tulee myyntiin toisen neljänneksen aikana Vodafonen markkinoille.