Nokia 6220 classic – 5 megapikseliä ja AGPS

Nokia 6220 classic

Nokia esitteli uuden 6220 classic matkapuhelin Mobile World Congess 2008 -tapahtumassa Barcelonassa. Nokia hehkuttaa puhelimen tarjoavan ensiluokkaiset kuvausominaisuudet, navigaatiopalvelut ja edistyneet medianjakopalvelut. Lupaukset varmasti pitävätkin paikkansa, sillä Nokia 6220 classic tarjoaa 5 megapikselin kameran ja AGPS:n

John Barry Nokialta kuvaili uutta mallia seuraavasti:

Nokia 6220 classic tekee kuvien ja videoiden jakamisen helpoksi niin web 2.0 -palveluihin vasta tutustuville käyttäjille kuin kokeneille bloggaajillekin. Kuvat voi nyt tallentaa, varustaa luokittelua ja hallintaa helpottavilla avainsanoilla eli tageilla ja siirtää verkkoon suoraan mobiililaitteelta muutamassa sekunnissa heti kuvan ottamisen jälkeen. 

6220 classicin kamera ei ole vain megapikseleitä, vaan siitä löytyy Carl Zeiss-optiikka ja Xenon-salama. Nokia kehuu laitteen nousevan samalle tasolle monien digikameroiden kanssa.

Puhelin on myös varustettu HSDPA-yhdeydellä, joka mahdollistaa blogien päivittäminen tai kuvien ja videoiden siirtäminen Share on Ovi- ja Flickr-yhteisöjen kaltaisiin medianjakopalveluihin helposti ja nopeasti.

AGPS mahdollistaa kuvien paikkamerkinnät eli geotagit, jotka helpottavat kuvatiedostojen hallintaa ja jakamista.

Nokia 6220 classic on varustettu suurella 2.2 tuuman näytöllä. Puhelimesta löytyy myös bluetooth ja FM-radio.

Nokia kertoo 6220 classic toimitusten alkavan vuoden 2008 kolmannella neljänneksellä. 

3 kommenttia

  1. Sain tuossa muutama päivä sitten nokin 6220:n ja sitä kyllä voi sanoa huippupuhelimeksi. 🙂 5.0 megapixeliä, kuvia voi muokata monipuolisilla ominaisuuksilla, bluetooth, hyvät äänet jne. Kaverit halusivat näprätä sitä koko ajan. 😀

    Suosittelen! 🙂

  2. moi,, aattelin vaa ku aion ostaa ton nokia 6220 kännykän nii ne näppäimet siinä sivussa,, kun ne pullottaa sieltä niin pelkään ettei ne kestä vaa irtoaa,, onko tämä edes mahdollista. onko muita huonoja puolia? onko helppokäyttöinen?

  3. obko tää mobiiliblogin eka juttu nokian puhelimesta? 😀

Kommentointi on suljettu!