Samsung G400 – Simpukka kahdella kosketusnäytöllä

Samsung G400

Samsung julkaisi uuden G400 simpukkapuhelimen CeBIT 2008 -messuilla. Uusi malli ei ole aivan tavallinen simpukka muiden joukossa, vaan erikoisen siitä tekee kaksi kosketusnäyttöä, joista toinen näyttö on luonnollisesti läpän päällä. Puhelimessa on kaunis metallikuori ja puhelimen takaa löytyy 5 megapikselin autofocus kamera.  

G400:n näytöt ovat identtiset. Molemmat ovat 2.22 tuumaa ja ne toistavat 262 000 väriä. Läpän päällä olevaa näyttöä ohjataan koskettelemalla ja se antaa mahdollisuuden käyttää muun muassa multimedia ominaisuuksia, kuten radiota, musiikkisoitinta ja kameraa. Näyttö myös värähtelee sitä koskettaessa.

Samsung G400 on myös varustettu HSDPA:lla. Puhelimesta löytyy myös bluetooth, 100 MB muistia ja microSD korttipaikka.

Samsung G400 tulee myyntiin Euroopassa huhti-toukokuussa 2008.