Gameloft tuomassa 15 peliä iPhonelle tänä vuonna

Gameloft iPhone 

Kuten jo aiemmin todettua Applen julkaisema kehitystyökalu iPhonelle on saanut hyvän vastaanoton rajoituksista huolimatta. Niinpä Gameloft, johtava mobiilipelien kehittäjä on ilmoittanut tuovansa 15 peliä iPhonelle tämän vuoden aikana. Pelit tehdään luonnollisesti iPhone SDK:lla.

Gameloft tulee jakamaan pelinsä iTunes App Storen kautta.

iPhonea ja sen peliympäristö kommentoi Gameloftin johtaja Michel Guillemot:

iPhonen peliympäristö avaa kokonaan uuden aikakauden mobiilipelaamisessa. Se on juuri mitä olemme odottaneet. Apple iPhone on muuttanut kuluttajien tavan käyttää puhelintaan ja vasta julkaistu SDK on mahtava tilaisuus Gameloftille hyödyntää luovuutta.

Gameloft ei ole ensimmäistä kertaa tekemisissä Applen kanssa, koska sillä on kokemusta pelien kehittämisestä iPodille.