Japanin ihmeellisyyksiä – Sony Ericsson SO905iCS

SO905iCS 

Meillä Suomessa Sony Ericsson on tunnettu sen Cyber-shot -matkapuhelimistaa. Japanissa asiat ovat tässäkin suhteessa toisin. Sony Ericsson nimittäin julkaisi vasta jokin aika sitten ensimmäisen Cyber-shot kamerapuhelimensa Japanin markkinoille. Kyseinen malli kulkee nimellä SO905iCS ja tarjoaa aika huimia ominaisuuksia, joista muu maailma voi tällä hetkellä vain haaveilla.

Sony Ericsson SO905iCS:stä löytyy 5.1 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja 3x optisella zoomilla. Puhelimen näyttö on myös varsin kohtuullinen. Se on nimittäin 2.7 tuuman kokoinen WVGA -näyttö. Kooltaan S905iCS on 113 x 50 x 24 mm ja se painaa 150 grammaa. 

Milloinhan Eurooppaan rantautuu jotain vastaavaa Sony Ericssonilta? Ainakaan näillä näkymin mitään ei ole tulossa ihan lähiaikoina, mutta onhan meillekin sentään jotain hyvää tiedossa, nimittäin XPERIA X1.