Nokia Morph -konseptipuhelin

Nokia Morph 

Nokia on kehittänyt yhdessä Cambridgen yliopiston kanssa konseptipuhelin, joka kuvastaa Nokia ajatusta tulevaisuuden matkapuhelimesta. Nokian mukaan puhelimet voisivat tulevaisuudessa olla valmistettu taipuvasta materiaalista, jonka ansiosta puhelin olisi helppo mukauttaa erilaisiin käyttötilanteisiin.

Morph -konseptipuhelimessa on hyödynnetty taipuisaa elektroniikkaa ja nanoteknologiaa, joka mahdollistaa muun muassa itse puhdistuvan materiaalin. Nanoteknologian ansiosta puhelimen pinta voisi myös toimia aurinkokennona, joka pitäisi puhelimen akun aina ladattuna. Se poistaisi huolen akun loppumisesta.

Nokia Morph 

Nokian Morph -konseptipuhelin on nähtävissä New Yorkin modernin taiteen museossa MoMA:ssa toukokuun 12. päivään asti. 

2 kommenttia

  1. jännä lukea näitä vanhoja juttuja 😀

  2. Sinusta on ilmeisesti myös hauska lähettää turha postaus jokaiseen juttuun!!!!!

Kommentointi on suljettu!