Nokia julkaisi N82 -mallista mustan uutuusversion

Nokia N82 musta 

Nokia esitteli tänään suositusta N82 -mallista kiiltävänmustan uutuusversion. Uusi musta N82 tarjoaa viiden megapikselin kameran Carl Zeiss -optiikkalla ja Xenon-salamalla. Siitä löytyy myös HSDPA nopeita yhteyksiä varten ja sisäänrakennettu A-GPS, joka mahdollistaa paikkatietojen (eli geotagien) liittämisen kameralla otettuihin kuviin.

Nokia N82 on multimediatietokone, joka taitaa myös tarinankerronnan. Musta Nokia N82 on yksi Nokian edistyksellisimmistä huipputason kuvauslaitteista. Sillä saa tallennettua parhaat muistot, kiehtovimmat elämykset ja kiinnostavimmat matkakohteet. Sisäänrakennetun A-GPS-paikannuksen ja laitteen monipuolisten yhteysominaisuuksien, kuten langattoman lähiverkon ja HSDPA:n, avulla käyttäjät voivat tutustua uusiin paikkoihin ja jakaa paikkatietojaan kätevästi. Haluamme tehdä huippuhetkien jakamisesta mahdollisimman helppoa.

Sanoi tuoteryhmäjohtaja Juha Kokkonen Nokian Nseries-tuotteista vastaavasta yksiköstä.

Nokia N82 musta 

Nokia N82:n kamera ei ainoastaan mahdollista hienojen kuvien ottamisen, vaan sillä on mahdollista kuvata myös DVD-tasoista videota. Kuvat ja videot on mahdollista tallentaa microSD kortille, joita N82 tukee aina kahdeksaan gigatavuun saakka.

Nokia N82:ssa on myös mielenkiintoinen Sports Tracker -sovellus. Sports Tracker on Nokian älypuhelimissa toimiva GPS-pohjainen sovellus, joka tallentaa automaattisesti tiedot esimerkiksi kuljetusta matkasta, matkanopeudesta ja matkaan käytetystä ajasta. Tiedot on mahdollista jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Nokian mukaan uusi musta N82 on saatavilla heti ja se maksaa noin 450 euroa.