Nokian Musiikkikauppaan uutta kotimaista musiikkia yksinoikeudella

Nokia Musiikkikauppa

Uutisoimme hiljattain, että Nokia avasi Musiikkikauppansa Suomessa kolmantena maana maailmassa. Tänään Nokia on ilmoittanut, että se tulee tarjoamaan Nokia Musiikkikaupassa käyttäjilleen tunnetuimpien kotimaisten ja kansainvälisten artistien tuotantoa, josta osa on saatavilla ainoastaan Nokia Musiikkikauppa -palvelussa. Kaiken kaikkiaan Nokia Musiikkikaupasta löytyy yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Nokia on päättänyt panostaa kotimaiseen musiikkiin ja se on varmasti hyvä asia, ainakin jos katsotaan Suomen viimeaikaisia levymyyntejä. Kotimaset ja erityisesti suomeksi laulavat artistit ja bändit myyvät hyvin.

Yksinoikeuksista puhuttaessa, Nokia on tuomassa Poets of The Fallin uusimman albumin Revolution Roulette ennakkomyyntiin jo 19. maaliskuuta, viikkoa ennen kuin albumi tulee yleiseen myyntiin. Nokia tuo myös Irinan kahden kappaleen singlen (Liiba Laaba ja Pidä kii) ilmaiseksi ladattavaksi 31.3.-8.4. ajan. Singlen Pää Kii -kappale on saatavissa vain Nokia Musiikkikaupassa. Myös Stellan uuden singlen Korkokengät voi ladata ilmaiseksi 19.-25.3. ajan Nokia Musiikkikaupasta.

Musiikkikaupan avausta täydentää keskiviikkona 19. maaliskuuta huipentuva musiikin ja mobiiliteknologian yhdistävä Nokia Trends Lab -tapahtuma. Illan kohokohtana on Poets of The Fall -keikka, jossa kuullaan materiaalia yhtyeen uudelta albumilta.

Nokia Musiikkikauppa ja Nokia Trends Lab tuovat uusia näkökulmia musiikkiin, sen tekemiseen ja käyttämiseen. Nokia on maailman suurin digitaalisten musiikkisoittimien valmistaja, ja tavoitteenamme on tarjota kuluttajille vapaus nauttia mielimusiikistaan haluamallaan tavalla, ajasta ja paikasta riippumatta.      

Sanoo Nokian Suomen ja Baltian alueen myynnistä alueen myynnistä vastaava Jukka Tiitu.

Yksittäinen musiikkikappale maksaa Suomessa yhden euron ja albumi kymmenen euroa. Musiikin suoratoisto tietokoneella maksaa kymmenen euroa kuukaudessa. Musiikkikaupan tarjontaan voi tutustua kuuntelemalla maksuttomia 30 sekunnin klippejä haluamistaan kappaleista ja ladata viikon ilmaisen kappaleen osoitteessa www.nokia.fi/musiikkikauppa.  

1 kommentti

  1. Ostin nokian puhelimen ja sain arvosetelin 25euroa olen ladannut kaksitoistakappaletta sen jälkeen sanoo että pinkoodi loppuunkäytetty??

Kommentointi on suljettu!