iPhone suosituin älypuhelin nettisurffauksessa USA:ssa

iPhone kädessäM:Metricsin viimeisimmän tutkimuksen mukaan Applen iPhone on suosituin älypuhelin nettisurffauksessa USA:ssa. Tutkimuksen mukaan peräti 85 prosenttia iPhone-käyttäjistä surffasi puhelimellaan netissä. M:Metricsin tutkimuksessa oli mukana yli 30 000 matkapuhelinkäyttäjää USA:ssa.

Suosittuja palveluita iPhone-käyttäjien keskuudessa olivat uutiset, mobiili-tv ja erilaiset sosiaaliset palvelut. iPhonelle optimoitua Facebook sivua käytti viidennes iPhone-käyttäjistä.

Tutkimus osoitti myös sen, että iPhone omistajat käyttävät nettipalveluita huomattavasti enemmän kuin muut matkapuhelinkäyttäjät. Esimerkiksi noin 31 prosenttia iPhone-käyttäjistä katsoi mobiili-tv:tä tai videoita, kun keskimäärin vain 4.6 prosenttia matkapuhelinkäyttäjistä käytti näitä palveluita.

Myös YouTube ja Google Maps ovat osoittautuneet hiteiksi iPhone-käyttäjien keskuudessa.