Nokia E90 kommunikaattori timanttien kera

E90 Peter Aloisson

E90 on Nokian kommunikaattori sarjan viimeisin ja hienoin malli. Se on tarkoitettu erityisesti business-käyttöön ja siitä löytyy muun muassa täydellinen QWERTY-näppäimistö, HSDPA, 800×352 pikselin aktiivimatriisinäyttö ja 3.2 megapikselin kamera salamalla ja automaattitarkennuksella.

Peter Aloisson on päättänyt tehdä Nokia E90 -mallista uuden version käyttämällä hyväksi valkokultaa ja timantteja. Aloisson on käyttänyt E90 -mallissaan kaikkiaan 408 timanttia. Hintaan tällaiselle kommunikaattorille kertyy 52000 euroa.

Peter on itävaltalainen suunnitelilja, joka on tunnettu tavastaan yhdistää koruja ja erilaisia laitteita, kuten matkapuhelimia. Hänen mallistostaan löytyy muun muassa Applen iPhone, joka on myös koristeltu timanteilla.