Nokia N81 8GB -malli saapui testiin

Nokia N81 8GB 1 e 

Tänään minulle saapui testiin Nokia 81 -mallin parempi versio, joka on varustettu 8GB:n sisäisellä muistilla. Puhelimesta löytyy myös paljon muutakin kuin pelkkä suuri tallennustila. N81 8G -malli on varustettu suurella 2.4 tuuman näytöllä, joka toistaa jopa 16 miljoonaa väriä. Siitä löytyy myös Symbian OS 9.2, WCDMA, WLAN, bluetooth ja 2 megapikselin kamera. Muotoilultaan puhelin ei ole mitenkään erikoinen. Se on suhteellisen tavallinen liukupuhelin. Kooltaan N81 8GB on varsin mukavan, mutta ehkä hieman paksuhko (17.9 mm) ja painava (140 grammaa).

Nokia N81 8GB 2 e 

Muutaman kymmenen testiminuutin jälkeen puhelimesta jäi varsin mukava maku, tosin en ole puhelinta vielä suuremmin tutkinut. Voin kuitenkin sanoa, että käyttöliittymä tuntuu nopealta ja helpolta käyttää. Näyttö on hyvä ja WLAN tuntuu toimivan ilman ongelmia. 

Kattava arvostelu tulossa myöhemmin. Muistathan käydä katsomassa arvosteluille varatun sivun, josta löydät kaikki valmiit arvostelut ja tietoa tulevista arvosteluista.