Nokia N96 saa Xenon-salaman?

Nokia N96 

N96 on Nokian seuraava huippuluokan matkapuhelin, josta löytyy lähes kaikki mitä matkapuhelimelta voi tänä päivänä toivoa. Siinä on muun muassa 2.8 tuuman QVGA -näyttö, 8GB sisäinen muisti, HSDPA ja 5 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla. Jotain kuitenkin uupuu. N96:ssa on virallisen tuoteselosteen mukaan vain LED-salama, kun esimerkiksi Sony Ericsson K850i:ssä ja Nokia N82:ssa on Xenon-salama. Tuntuukin hieman oudolta, että N82:ssa olisi parempi salama, kuin uudessa Nokian lippulaivassa. Uuden huhun mukaan tilanne tulee kuitenkin korjautumaan ja N96:ssa tulee olemaan Xenon-salama.

Kyseessä on kuitenkin vain huhu, mutta ihmettelen kyllä todella, jos N96:sta jätetään Xenon-salama pois. Toivotaan, että huhu on totta.

Lähde: IntoMobile 

4 kommenttia

  1. Eikös siinä pitänyt olla 16gb sisäinen muisti.

  2. Ei, kyllä N96:ssa on 8GB muisti. Näin lukee Nokia sivulla: ”8 Gt sisäistä flash-muistia sekä muistikorttipaikka lennosta vaihdettavalle microSD-muistikortille (mahdollisuus laajentaa laitteen muistia aina 16 gigatavuun saakka 8 Gt:n muistikortilla)”

  3. no kyllä ainakin muutava päivä sitten luki vielä että 16gb.

  4. Niinpäs näkyy. Nyt Nokian sivulla lukee: ”16 Gt sisäistä flash-muistia sekä muistikorttipaikka lennosta vaihdettavalle microSD-muistikortille (mahdollisuus laajentaa laitteen muistia aina 24 gigatavuun saakka 8 Gt:n muistikortilla)”

    Ilmeisesti siinä siis on 16 gigaa muistia 🙂

Kommentointi on suljettu!