Doro HandleEasy 326gsm – Matkapuhelin senioreille

Doro HandleEasy 326gsm 

Älä anna vaikean nimen hämätä, nimittäin Doro HandleEasy 326gsm on matkapuhelin, joka on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi käyttää. Se on tehty erityisesti senioreita silmälläpitäen. Doro HandleEasy 326gsm -mallissa on isokokoiset näppäimet ja selkeä näyttö, joten puhelimen käsittely on helppoa, vaikka näkö olisi hieman heikompikin.

Puhelimesta on jätetty pois kaikki epäoleellinen ja keskitytty kaikkein tärkeimpään, eli puhumiseen. Puhelin on myös muotoiltu käteen sopivaksi ja sen taustapuolella on pehmeäpinnoite, joka auttaa saamaan puhelimesta tukevan ja hyvän otteen.

Doron helppokäyttöiselle puhelimelle luvataan 160 tunnin valmiusaika ja jopa 140 minuutin puheaika.

Tällaisia puhelimia on odotettu markkinoille vuosia! Näyttää siltä, että isoilla matkapuhelinvalmistajilla ei ole kiinnostusta tai rohkeutta lähteä tekemään puhelinta, joka on suunnattu senioreille. Onneksi pienemmät valmistajat ovat uskaltaneet lähteä tähän. Olen varman, että tämäkin puhelin löytää asiakkaansa!