Velocity Mobile – Uusi tulokas älypuhelinmarkkinoille

Velocity Mobile 

Älypuhelinmarkkinat ovat tällä hetkellä hyvin pitkälti Nokian ja muiden suurien merkkien hallinnassa. Kilpailun kannalta on hyvä saada uusia tulokkaita ja kuten esimerkiksi iPhone on osoittanut suurten joukossa voi pärjätä. Uusin tulokas älypuhelinmarkkinoilla on Velocity Mobile, joka esittelin ensimmäiset mallinsa CTIA -tapahtumassa.

Velocity Mobile on tuomassa markkinoille kaksi älypuhelinta, joista molemmat käyttävät Windows Mobile OS -käyttöjärjestelmää. Molemmista malleista löytyy myös HSDPA/HSUPA, bluetooth, 256MB ROM / 128MB RAM ja microSD muistikorttipaikka.

Mallit ovat nimeltään Velocity 103 ja 111. Eroa näissä älypuhelimissa löytyy lähinnä näytön koossa ja siinä, että toisessa on BlackBerry -malleista tuttu QWERTY -näppämistö.

Velocoty 103 tulee saataville toisen neljänneksen aikana. QWERTY -näppäimistöllä varustettua 111 -mallia joudutaan odottamaan pidempään. Velocity 111 -malli tulee näillä näkymin saataville vasta kolmannen neljänneksen aikana.

Velocity Mobilen älypuhelimet näyttävät ja kuulostavat varsin näppäriltä. En ole kuitenkaan varma, ovatko puhelimet tarpeeksi erilaisia, jotta ne löytäisivät asiakkaansa. Aika näyttää, miten uudelle tulokkaalle käy.

Lähde: IntoMobile