Mitä uutta Windows Mobile 6.1 tarjoaa?

Windows Mobile

Microsoft julkaisi mobiililaiteisiin tarkoitetusta Windowsista uuden version CTIA -tapahtumassa. Uusi versio, joka on nimeltään Windows Mobile 6.1, tarjoaa suhteellisen paljon uusia ominaisuuksia, kuten uuden kamerakäyttöliittymän ja uudistetun työpöydän.

Uudesta versiosta löytyy myös kauan odotettuja ominaisuuksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat matkapuhelimen käyttöä. Windows Mobile 6.1 lisää vihdoin mahdollisuuden leikata, kopioida ja liittää tekstiä puhelimissa, joissa ei ole kosketusnäyttöä. Uudesta versiosta löytyy myös mielenkiintoinen Getting Started Center, joka auttaa käyttäjiä pääsemään sinuksi uuden älypuhelimensa kanssa. Puhelin neuvoo käyttäjälle kaikkein tärkeimmät ominaisuudet, kuten mistä ja miten vaihdetaan päivämäärä ja aika tai miten siirretään musiikkia tietokoneelta puhelimeen.

Uusi Windows Mobile parantaa ja helpottaa käyttäjien mahdollisuutta seurata mitä ohjelmia on päällä ja kuinka paljon ne syövät muistia. Uusi Task Manager mahdollistaa myös ohjelmia sulkemisen helposti ja nopeasti, jos esimerkiksi muisti on loppumassa.

Muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa Live Search, parannuksen Internet Explorer Mobilee, uusi työpöytä ja parannettu tietoturva. Lisää tietoa ominaisuuksista löytyy täältä.

1 kommentti

  1. Saako tossa millään ilveellä interaktiivista PDF lomaketta auki ?

    LE readerillä sen saa kyllä muuten auki mutta ei ole interaktiivinen.

    //Ava

Kommentointi on suljettu!