Ensimmäinen livekuva Nokia Tube -mallista

Nokia Tube 2

Saimme vasta tietoomme, että Nokian iPhone haastaja kulkee koodinimellä Tube. Nyt Symbian-freak on saanut käsiinsä ensimmäiset livekuvat uudesta kosketusnäytöllisestä älypuhelimesta ja hieman tarkempia tietoja Tube -mallista.

Sivuston mukaan puhelimen kosketusnäyttö on suurempi kuin 3 tuumaan, mutta pienempi kuin 3.5 tuumaa. Tube -älypuhelimesta löytyy myös automaattitarkennuksella varustettu kamera. Megapikselien määrästä ei ole vielä tietoa, mutta Symbian-freak -sivuston mukaan kamera hakkaa iPhonen kameran, mutta ei pärjää kuitenkaan uusimmille N-sarjan puhelimille.

Nokia Tube -älypuhelimesta löytyy myös muun muassa bluetooth, uPnP, GPRS, EDGE, UMST, HSDPA ja WLAN. Puhelimesta löytyy myös GPS, joka tukee geotag ominaisuutta, jonka avulla on mahdollista lisätä esimerkiksi kamerakuviin paikkatiedot.

Sivusto kehuu puhelinta varsin pieneksi ja kuvailee sitä kooltaan Nokia N73:n kokoiseksi, mutta ehkä hieman leveämmäksi. Nokia Tube -mallissa ei ole multi-touch ominaisuutta.

Nokian uudella lippulaivalla on vielä pitkä matka kuljettava, sillä sen uskotaan tulevan markkinoille vasta vuoden 2009 alussa. 

Lähde: Symbian-freak