Samsung D780 – Kaksi SIM-korttia yhteen puhelimeen

Samsung D780 

Samsung on julkistanut uuden kahta SIM-korttia tukevan puhelimen. Uusi D780 on tehty mahdollisimman helpoksi käyttää. Käyttäjän ei esimerkiksi tarvitse käynnistää puhelinta uudelleen ottaakseen toisen SIM-kortin käyttöön. Periaatteessa molemmat SIM-kortit ovat siis yhtä aikaa käytössä, joka tarkoittaa, että käyttäjä voi ottaa puheluita vastaan kummasta numerosta tahansa. 

Samsung kuvailee D780 -mallia täydelliseksi esimerkiksi businesskäyttäjille, jotka haluavat käyttää yhtä aikaa sekä henkilökohtaista numeroa, että työnumeroa.

Samsung D780 2 

Dual SIM ominaisuuden lisäksi D780 tarjoaa 2 megapikselin kameran, 2.1 tuuman QVGA TFT -näytön ja FM-radion. Puhelin on myös varustettu 1200 mAh akulla ja bluetoothilla.

Samsung D780 tulee ensi saataville (toukokussa) Venäjällä, mutta Samsung kertoo puhelimen tulevan pian sen jälkeen myyntiin myös Euroopassa.

Lähde: SlashPhone

3 kommenttia

  1. Olen nyt käyttänyt puhelinta muutaman kuukauden ja olen siihen pääosin kovin tyytyväinen! Ainoat asiat jotka minulle olisivat parannuksia olisivat:
    – mahdollista mykistää toinen korteista toisinaan, eli joskus en haluaisi olla työnumeron tavoitettavissa mutta kuitenkin haluaisin pitää oman numeroni päällä/äänellä.
    – mahdollisuus valita oma tekstiviestiääni kummallekkin numerolle, soittoäänihän on mahdollista valita erilaiseksi.
    – tekstiviestien lähettäminen englannin kielisestä liittymästä on hankalaa, kun ei ole skandi merkkejä eikä ennakoivaa tekstiviestiä suomeksi, mutta itsehän valitsin puhelimen jossa ei ole tukea skandikielille.

    Jos yllä mainitut haitat eivät tunnu liian suurilta niin voin hyvillä mielin suositella puhelinta kaikille joilla kaksi erillistä puhelinta!

Kommentointi on suljettu!