Nokia käynnistää toisen matkapuhelinten kierrätyskampanjansa Suomessa

Kierrätä Nokia 

Löytyykö nurkista vanhoja ja toimimattomia Nokian puhelimia? Nyt on hyvä mahdollisuus hankkiutua niistä eroon ilman, että heittää niitä suoraan sekajätteen sekaan. Nokia nimittäin käynnistää toisen matkapuhelinten kierrätyskampanjansa Suomessa 14.4.2008. Käytöstä poistetut Nokia-matkapuhelimet ja -lisälaitteet voi palauttaa postitse kierrätyskirjekuoressa, jonka postimaksu on jo maksettu.

Nokia haluaa toiminnallaan kampanjoida matkapuhelinten vastuullisen kierrättämisen puolesta ja kantaa vastuuta Itämeren puolesta. Jokaisesta kierrätetystä puhelimesta Nokia lahjoittaa kaksi euroa WWF:n Itämeren suojelutyötä varten.

Kierrätyskampanja on käynnissä 30.6.2008 asti, ja kierrätyskuoria on saatavilla kolmentoista yhteistyökumppanin liikkeistä maanlaajuisesti: Sonera Piste, Veikon Kone, ON-kauppiaat, Elisa Shopit, dna Kauppa, dna Market, Gigantti, Musta Pörssi, Markantalo, Expert, Expert ASA, Verkkokauppa.com ja Tekniset. Näiden lisäksi kierrätyskuoria voi noutaa myös Nokia Aleksanterinkatu -liikkeestä osoitteesta Aleksanterinkatu 46, Helsinki. 

Hienoa, että Nokia kantaa vastuunsa ja tekee kierrättämisestä helppoa. Nyt vain kaikki hankkiutumaan eroon vanhoista ja rikkinäisistä Nokialaisista!