Testissä Golla Nelly -puhelinpussi

Golla Nelly 1 

Golla on tunnettu tyylikkäistä matkapuhelinpusseista ja -koteloista. Gollan valikoimista löytyy toki paljon muutakin, kuten kannettaville tietokoneille tarkoitettuja kantolaukkuja. Tällä kertaa olen saanut Gollalta testiin tyylikkään mustan Nelly -puhelinpussin, joka sopii suurimalle osalle matkapuhelimia.

Golla Nelly 2 

Golla Nelly -puhelinpussi kuuluu Gollan Mobile Bags -sarjaan ja siitä löytyy kaksi värivaihtoehtoa: beige ja musta. Nellyn mukana tulee kaulanauha ja klipsi, jolla puhelinpussin voi kiinnittää esimerkiksi farkkuihin. Kaulahihna on myös erittäin kätevä ja mikä parasta se on tarpeeksi pitkä ja sen pituutta voi helposti säädellä hihnassa olevan nappulan avulla.

Golla Nelly hihna 

Nellystä löytyy kaksi taskua. Toiseen voi luonnollisesti laittaa puhelimen ja toiseen esimerkiksi kuulokkeet tai vaikka vara-akun. 

Testasin puhelinpussia Sony Ericsson W880i:n, M600i:n ja Nokia N81:en kanssa ja kaikki sopivat pussiin mainiosti. Kuten sanottua, Nellyyn sopii siis melkein puhelin kuin puhelin, pois lukien esimerkiksi Nokian kommunikaattorit.

Kaikin puolin Golla Nelly -puhelinpussi on erittäin mukava kaveri matkapuhelimelle. Se suojaa puhelimen suurimmilta naarmuista. Pussukka on myös tyylikäs ja sitä pitää mielellään esillä.

Golla Nelly 3