LG T80 – Digitelevisiolla varustettu MP3-soitin

LG T80 

LG T80 ei varsinaisesti ole matkapuhelin, mutta liippaa aihepiiriä sen verran läheltä, että päätin tehdä pienen katsauksen kyseiseen vekottimeen. T80 on, kuten otsikossakin mainitaan, digitelevisiolla varustettu MP3-soitin. Siinä on maanpäällisiä digitaalisia TV-lähetyksiä vastaanottava DVB-T-viritin ja 4 gigatavun muisti. Laitteesta löytyy myös FM-radio ja sitä on myös mahdollista käyttää esimerkiksi sanelulaitteena.

LG T80 on kooltaan näppärä (55.5 x 98.5 x 13.1 mm) ja se painaa vaivaiset 81 grammaa. LG kertoo laitteen muotoilun tulevan PRADA-matkapuhelimelta.  

Laitteesta löytyy 3 tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla on helppo käyttää ikonipohjaista käyttöliittymää, joka hyödyntää Flash-animointia.

LG kertoo suunnanneensa T80 -mallin liikkuville 20-30-vuotiaille käyttäjille. Itse voisin ainakin kuville käyttäväni laitetta lomamatkalla kesällä.

Valmistaja lupaa T80 -mallille 40 tuntia musiikintoistoa, 5.5 tuntia videoiden katselua ja 2 tuntia digitelevision katseluaikaa. Kaksi tuntia kuulostaa aika vaatimattomalle. Vaikuttaa siltä, että digitelevision katselu syö akun tehoja aika roimasti, joten kovin paljon laitteesta ei ole iloa, jos lähettyvillä ei ole virtaa saatavilla.

LG T80 löytyy jo kaupoista ja sen suositushinta on 349 euroa.