Golla vie Suomalaista designia Kiinaan

Golla HP Kiina 

Golla on tunnettu suomalainen yritys, joka valmistaa laukkuja matkapuhelimille, digitaalikameroille, MP3-soittimille sekä kannettaville tietokoneille. Gollalla on myös paljon toimintaan Suomen rajojen ulkopuolella ja sen tuotteet ovat edustettuina jo yli 100:ssa maassa.

Golla ilmoitti viime viikolla solmineensa yhteistyösopimuksen suuren tietokonevalmistajan Hewlett-Packardin kanssa. Sopimuksessa sovittiin 100 000 läppärirepun toimituksesta Kiinaan, maan sisäisiin markkinointitarkoituksiin. Golla toivoo yhteistyön avaavan uusia ovia Kiinan markkinoilla.

Hienoa kuulla, että Golla on aloittamassa Kiinan valloitusta! Yhtiöllä on tunnetusti laadukkaita tuotteita, joihin ainakin minä olen ollut tyytyväinen.

Käy lukemassa Golla Nelly arvostelu.