Nokia esitteli 5220 XpressMusic -musiikkipuhelimen

Nokia 5220 XpressMusic

Nokia on tänään esitellyt uuden 5220 -musiikkipuhelimen, joka laajentaa Nokian XpressMusic-sarjaa. Nokian mukaan uutukainen tarjoaa käyttäjille puhelimen hyvillä musiikkiominaisuuksilla ilman, että matkapuhelimeen tarvitsee uhrata satoja euroja. Valmistaja ilmoittaa Nokia 5220 XpressMusic -mallin hinnaksi 160 euroa ennen veroja.

Nokian uuden musiikkipuhelimen muotoilu ei seuraa edeltäjiensä linjaa, vaan tarjoaa erilaisen ja epäsymmetrisen linjan. Uutukaisessa on keskitytty musiikkiominaisuuksiin ja Nokia lupaakin 5220 -mallille jopa 24 tuntia yhtäjaksoista musiikintoistoa. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa EDGE, 2 tuuman näyttö, FM-radio, 3.5 kuulokeliitäntä ja 2 megapikselin kamera.

Kooltaan 5220 XpressMusic on 108 x 43.5 x 10.5 mm ja painaa 78 grammaa. 

Uusi musiikkipuhelin tulee Nokian mukaan löytymään kaupoista kolmannen neljänneksen aikana.