Sony Ericsson W890i saapui testiin

W890i e 1

Tänään testiin saapui Sony Ericsson W890i Walkman -puhelin, joka jatkaa W880i:stä tuttua linjaa. Uutukainen on erittäin ohut (9.9 mm), mutta ei kuitenkaan aivan yhtä ohut kuin sen edeltäjä. 

Ulkoisesti puhelimen linjat ovat hieman pyöreämmät kuin W880i -mallissa ja näppäimistössä ollaan siirrytty hieman perinteisempään linjaa, joka varmasti miellyttää niitä, jotka kokivat W880i:n näppäimistön hankalaksi.

W890i e 2 

Ominaisuuksia puhelimesta löytyy ihan kivasti. W890i:ssä on muun muassa 3.2 megapikselin kamera, bluetooth, 2 tuuman näyttö, Walkman 3.0 -soitin ja M2-muistikorttipaikka. Puhelimen mukana tulee 2 GB M2-muistikortti, jolla pääsee mainiosti alkuun.

Tarkempi arvostelu on tulossa parin-kolmen viikon sisällä. Jätä alle kommentti, jos haluat, että arvostelussa käsitellään jotain tiettyä asiaa.