LG julkaisi KF700 -mallin

LG KF700 

LG on esitellyt uuden multimediapuhelimen, josta löytyy muun muassa suuri 3 tuuman kosketusnäyttö, bluetooth ja 3 megapikselin kamera. LG KF700 ei suuresta näytöstä huolimatta luota pelkästään kosketuskäyttöliittymään, vaan mukaan on lisätty myös perinteinen numeronäppäimistö. LG:n mukaan asiakkaan haluavat säilyttää perinteisen näppäimistön, koska sen avulla on helpointa ja nopeinta soittaa puhelu ja kirjoittaa tekstiviesti.

LG kehuu myös uutukaisen multimediaominaisuuksia ja nettiselainta, joka tarjoaa pääsyn Googlen hakukoneeseen, blogeihin, Gmailiin ja YouTubiin. 3G:n ja HSDPA:n ansiosta surffaus sujuu varsin sutjakkaasti. Ikävä kyllä KF700 -mallista ei löydy WiFi:ä, joka on aika iso miinus tämän luokan puhelimessa.

LG KF700 tulee saataville mustana ja hopeisena. Se tulee löytymään kaupoista seuraavien kuukausien aikana.