Sony Ericsson esitteli G502 -mallin

Sony Ericsson G502 2

Sony Ericssonilla tapahtuu tänään paljon. Ensin julkaistiin ensimmäisen vuosineljänneksen tulos ja sitten uusi Z780 -simpukkapuhelin. Samalla esiteltiin myös Sony Ericsson G502, joka ei tullut yllätyksenä, koska huhuja kyseistä mallista oli jo pyörinyt netissä.

Sony Ericsson G502 on perinteinen candybar, josta löytyy muun muassa 3G, HSDPA, bluetooth ja FM-radio. Puhelin on myös varustettu Google Maps -ohjelmalla, mutta puhelimesta ei löydy GPS:ää, joten karttaohjelmistosta ei saada kaikkea hyötyä irti. Kuten Z780, Sony Ericsson G502 on myös varustettu 2 megapikselin kameralla ja M2-muistikorttipaikalla.

Sony Ericsson G502 on kooltaan 109.0 x 46.0 x 13.5 mm ja se painaa vain 83.5 grammaa.

Uutuutta voidaan odottaa kauppojen hyllyille toisen neljänneksen aikana.