Sony Ericsson esitteli Z780 -simpukkapuhelimen

Sony Ericsson Z780 

Yhtiön heikentynyt tulos ei lannistanut Sony Ericssonia, vaan se julkaisi tänään uuden keskihintaisen simpukkapuhelimen. Sony Ericsson Z780 on suora seuraaja Z770 -mallille ja ulkoisesti puhelimet ovat hyvin toistensa näköisiä. Kyseessä on kolmitaajuuspuhelin, josta löytyy muun muassa 3G, HSDPA ja aGPS. Puhelimesta löytyy myös Google Maps, joka yhdessä aGPS ominaisuuden kanssa mahdollistaa esimerkiksi navigoinnin. Hienoa, että Sony Ericssonkin on alkanut tuomaan GPS:llä varustettuja puhelimia markkinoille.

Uutukainen on myös varustettu 2 megapikselin kameralla, radiolla, bluetoothilla ja M2-muistikorttipaikalla. Kooltaan Z780 on 95.0 x 48.0 x 17.0 mm ja se painaa 96 grammaa.

Sony Ericsson Z780 on tulossa myyntiin toisen neljänneksen aikana.