Testissä Golla Mobile Cap ja Carusel

Golla Cap Carusel 

Jokin aika sitten kirjoitin pienen arvostelun Gollan Nelly puhelinpussista ja nyt olisi tarkoitus tehdä pieni katsaus kahteen uuteen Gollan tuotteeseen. Mobile Cap ja Carusel kuuluvat Nellyn tavoin Gollan Mobile Bags -sarjaan ja ovat tarkoitettu hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Golla Mobile Cap 1 

Mobile Cap puhelinsukka on varmasti yksi tunnetuimmista Mobile Bags -sarjan tuotteista. Sen idea on yksinkertainen, mutta erittäin toimiva. Mobile Cap puhelinsukka on saatavilla monilla eri väreillä, kuten punaisena, mustana ja pinkkinä.

Mobile Cap sopii kaikille ”normaali” kokoisille puhelimille. Sisään sujahtaa ongelmitta myös simpukkapuhelimet, mutta esimerkiksi Sony Ericsson M600i ja P1i alkavat olla leveyden puolesta hieman liian isoja, mutta nekin mahtuvat sisään, kun näkee hieman vaivaa.

Golla Carusel

Golla Carusel on sen sijaan tarkoitettu täysin erilaiseen käyttöön, kuin Mobile Cap. Siinäkin on tarkoitus toki säilyttää puhelinta, mutta sitä ei ole tarkoitettu kaulassa roikutettavaksi, vaan vyöhön kiinnitettäväksi.

Kotelossa on kaksi vetoketjulla varustettua taskua, joista ylempään mahtuu puhelin ja toiseen jotain pienempää. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että oma puhelin mahtuu taskuun, koska esimerkiksi Sony Ericsson M600i on liian iso käytettäväksi Carusel kotelon kanssa. Testaillessani koteloa tulin siihen tulokseen, että taskuun mahtuu parhaiten simpukkapuhelimet, koska ne ovat yleensä perinteisiä puhelimia lyhyempiä. Toiseen taskuun sopii mainiosti vaikka vara-akku, kuten kuvastakin näkyy.

Omaksi suosikiksi tästä kaksikosta muodostui Carusel. Sen saa tukevasti vyöhön kiinni ja vetoketjulla varustetut taskut pitävät huolen siitä, että tavarat eivät pääse tippumaan.