Nokia esitteli 6600 fold -simpukkapuhelimen

Nokia 6600 fold

Nokia on tänään esitellyt tyylikään ja elegantin simpukkapuhelimen, jonka liukukansi avautuu yhdellä napin painalluksella. 6600 fold perustuu S40 -käyttöliittymään. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 2.13 tuuman (240×320) OLED -näyttö, joka toistaa jopa 16 miljoonaa väriä. Laitteen päällä on toinen näyttö, joka Nokian mukaan herää eloon, kun sitä napauttaa kahdesti. Näyttö kertoo muun muassa ajan, saapuneet viestit ja vastaamattomat puhelut.

Uutukaisessa ei ole kuitenkaan keskitytty pelkästään ulkonäköön. Nokia kehuu 6600 fold -puhelimen kätkevän sisälleen uskomattoman määrän moderneja ominaisuuksia. Puhelimesta löytyy muun muassa 2 megapikselin kamera, LED-kaksoissalama ja 3G, joka mahdollistaa nopeat datayhteydet.

6600 fold on myös varustettu FM-radiolla, bluetoothilla ja microSD-muistikorttipaikalla. Kooltaan puhelin on 87.7 mm x 44 mm x 15.9 mm ja se painaa 110 grammaa. 

Nokia lupaa uudelle simpukkapuhelimelleen valmiusaikaa 12.5 päivää ja puheaikaa jopa 4 tuntia.

Nokia 6600 fold -mallin toimitusten odotetaan alkavan tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Sen verollinen myyntihinta on 395 euroa.

3 kommenttia

  1. Muuten näppärä vekotin, mutta mistäköhän johtuu kun kirjoittaa tekstiviestejä ja valintanäppäimet menevät jumiin, ja ainut vaihtoehto on sammuttaa puhelin ja käynnistää uudestaan? 5 päivää sitten ostettu ja nyt jo tuollainen vika…

    1. Toimivatko näppäimet muuten moitteitta? Jos toimivat, niin kuulostaa ohjelmistovialta. Kannattaa katsoa, onko puhelimeen mahdollisesti saatavilla uutta ohjelmistoa: http://www.nokia.fi/A4368250 🙂

      Voit tietenkin käydä palauttamassa puhelimen, jos ongelma ei poistu.

    2. Mulla on vähän sama ongelma. 6 näppäin jää pohjaan ja täytyy aina sammuttaa.

Kommentointi on suljettu!