Nokia esitteli 6600 slide -liukukansipuhelimen

Nokia 6600 slide 

Uusi, tänään esitelty Nokia 6600 slide on yksi Nokian pienimmistä liukukansipuhelimista. Uutukainen perustuu S40 -käyttöliittymään ja sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 3.2 megapikselin kamera. Sen rakenteessa on keskitytty laadukkaisiin materiaaleihin. Puhelimen korkealaatuiset teräskuoret ja alumiininen valintanäppäin luovat hillityn tyylikkään ja miellyttävän pelkistetyn yleisvaikutelman. Kevyellä pinnan napautuksella Nokia 6600 slide kertoo ajan, hiljentää muistutuksen sekä hylkää tai hiljentää saapuvat puhelut.

6600 slide -liukukansipuhelimessa on 2.2 tuuman QVGA -näyttö, joka toistaa jopa 16 miljoonaa väriä. Puhelin on myös varustettu Nokia Maps -ohjelmalla, FM-radiolla, bluetoothilla ja microSD-muistikorttipaikalla.

Uusi liukukansipuhelin on kooltaan 93 mm x 45 mm x 14 mm ja se painaa 110 grammaa. 

Nokia 6600 slide -mallin toimitusten on tarkoitus alkaa tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Nokia ilmoittaa puhelimen myyntihinnaksi 375 euroa.